صنعت ساختمان چگونه میتواند فناوری هوشمند را سودآور کند؟
چند سال اخیر، تکنولوژی پیشتاز بسیاری از عرصههای جهانی بوده است. در این میان بهرگیری از هوش مصنوعی در صنعت ساختمان بسیار چشمگیر بوده اما چالشهای جدیدی را پیش روی مهندسان عمران ایجاد کرده است.

اولین سوالی که پیش میآید است این است که با توجه به پیشتازی تکنولوژی، پروژههای ساختمانی تا چه اندازه میتوانند از هوشمندسازی منتفع شوند و بهرهوری را بالا ببرند و در نهایت حاشیه امن بیشتری برای خود ایجاد کنند تا در نهایت بتوان گفت که هوشمندسازی در زمینه ساخت و ساز توانسته تحولات قابل لمسی را سبب شود.
سرعت شگفت انگیز نفوذ هوشمند سازی صنعت ساختمان
زمانی که این مقاله نگارش میشود اواخر سال ۲۰۲۰ هستیم. ممکن است اگر در سالهای آینده این مقاله را مطالعه کنید سرعت پیشرفت بیشتر یا کمتر از این ارقام باشد.

پیشتازی هوشمندسازی همه جزئیات در صنعت ساختمان به قدری زیاد است که تصور ما بر این است که سالهای آینده چیزی بیش از پیشبینیهای امروز ما در خانههای هوشمند خواهید دید.
بررسیهای آماری در سال ۲۰۱۸ نشان میداد که ۳۲ درصد از خانوادهها در آمریکا از نوعی فناوری هوشمند برای خانههایشان استفاده کردند. پیش بینی میشود تا سال ۲۰۲۰ این رقم به بیش از پنجاه درصد برسد. بنابراین بیش از نیمی از مردم آمریکا از نوعی تکنولوژی هوشمند در صنعت ساخت و ساز برای خانههایشان بهره خواهند برد.
آمار جالب دیگری وجود دارد در مورد معاملاتی که در سال ۲۰۱۷ انجام شده که سرعت درخواست خانههای هوشمند را بیش از آنچه تصور میکردیم نشان میدهد. تا ۴۰ درصد خریداران خانه در سال ۲۰۱۷ درخواست خانههایی داشتند که فناوری هوشمند در آن ها اجرا شده باشد و ۶۰ درصد از مردم اعلام کردند که برای داشتن خانه هوشمند حاضرند هزینههای بیشتری صرف کنند.
سودآوری هیجانانگیز هوشمند سازی صنعت ساختمان
اگر آمار و ارقام ذکر شده قرار باشد به پول تبدیل شود شگفت زده خواهید شد. در سال ۲۰۱۷ حدود هفت و نیم میلیارد دلار هزینه بابت هوشمند سازی صنعت ساختمان خرج شده است و پیشبینی میشود این رقم به حدود ۳۲ میلیارد دلار برسد.
از لحاظ تجاری ، داستان به همان اندازه جذاب است. براساس اطلاعات گارنر بینش ، بازار ساخت هوشمند اینترنت اشیا مبتنی بر حسگر ، در سال ۲۰۱۷ حدود ۷٫۴۲ میلیارد دلار هزینه در بر داشته و پیش بینی می شود تا سال ۲۰۲۲ با رشد ۳۳ درصدی در سال ، به ۳۱٫۷۴ میلیارد دلار برسد. چنین سرمایه گذاری با سودآوری چندین برابری به تولید پیمانکاران صنعت ساختمان باز خواهد گشت. از آنجایی که بهبود زیرساختهای فناوری این روزها به چهارمین نیاز اساسی مردم در جهان بدل شده است، خریداران به طور قطع حضور تکنولوژی در صنعت ساختمان را بیش از گذشته طلب خواهند کرد.
ضرورت هوشمند سازی خانههای
ما ناگزیر هستیم که به هوشمند سازی صنعت ساختمان دیر یا زود تن دهیم. بدون شک ورود به این عرصه هزینه بر است. در واقع به مرور اجزای خانه نیز مانند تلفنهای هوشمند باید بتوانند به اینترنت متصل شوند و فرمان بگیرند. نور، دما، تهویه و صدها مورد دیگر باید بتواند به وسیله تلفن هوشمند کنترل شود. سوالی که پیش میآید این است که آیا سرمایهگذاریهای ساخت و ساز هوشمند در نهایت سودآور است؟
در گام اول باید بدانید که بدون توجه به بازگشت سرمایه از طریقی غیر از فروش خانه، خریداران حاضرند پول بیشتری بابت خانههای هوشمند بپردازند.
دومین مطلب کمکی است که خانه هوشمند به کاهش مصرف انرژی خواهد کرد.
در نهایت خانههایی خواهید ساخت که بیشتر از نور خورشید بهره میبرد، کمتر آب مصرف میکند، کمتر افت انرژی دارد و در نهایت خانههایی بهینهتر است.
این به معنای سودآوری در بلند مدت خواهد بود. علاوه بر این امکانات لوکسی به خانهها اضافه میشود که خریداران با سرمایههای کلان حاضرند مبالغ هنگفتی بابت این امکانات هزینه کنند.
- omranzamin
- کد خبر 11815
- 150 بازدید
- بدون نظر
- پرینت